Anotace: před šesti lety jsem si myslela, že v tomhle věku to bude vypadat úplně jinak, než je skutečná realita
Svíčky na dortu,
ozařují mou tvář,
jako andělská svatozář,
v očích plamen.
A představy nevyplněné,
narozeniny oznamují mi neúspěch,
krém na rtech,
zhořklá čokoláda.
V srdci stisk blahopřející,
myslící úpřimněji,
než úsměv,
odhalující můj chrup.
Zrychlený tep,
zamilovanost do světa,
otevřené dveře,
na krátkou chvíli.
Prolétnou jako stín,
do nové dimenze,
být šťastná,
s hedvábím na prsou.