Anotace: Psáno při poslechu stejnojmenné písně.
Proč pořád nevěříš,
že nejsem jako ty, jenž jsi znal dřív?
Copak netušíš,
že chci jen tvůj úsměv a tvoje slova?
Prosím tě stále znova,
důvěřuj mým slzám,
které jen večer drží v pěsti,
když u mě nejsi.
Nepůjdu sama nikam,
kde nebyl bys ty v mém srdci.
A přeci
trápíš se a bojíš dál.
Co udělat mám,
co říci...
Aby mé vyznání vroucí
dolehlo až k víře spící,
jenž obchází lásku tvou,
jak zjevit ti mám svou??
Musím zahodit vše vzklíčené,
i to, co by mohlo být...
Jen tak duše zničené
navždy se v nás mohou spojit...
Jen tak budeš klidně spát,
naší lásce život přát
a mně...
snad ústa pro smích zbudou!