all terná ti v ní...
Anotace: když si myslíte že máte na výběr nemusí to znamenat jednu z možností...
probíral jsem se
novými požadavky
pro sněmovnu
jako více větru do zad
cyklistům
více tuňáků
ve vlastní šťávě
pro milovníky designu a umění
renesanční nábytek z Ikey
a pokud je práce zdravá
přenechat ji nemocným…
když vtrhla do kanceláře
zima ne ale dívka
roztočená jako čamrda
s kloboučkem
co vypadal jako fantazie
v parodii na biskupskou mitru
ze staré doby…
podívala se tak
jako bych byl exemplář
vzácného živočicha
nebo tělo na pitevním stole
takže se mnou zacházela laskavě
jako s preparátem…
čemu dáte přednost
chvíli vzrušení
nebo pár stoletím
ve stavu bezvědomí?
rozhodl jsem se
pro to první…
teď okamžik
nehýbejte hlavou
a
pulzující rozkoš se přelila mozkem
do míchy a nervů tak intenzivně
jako symfonie
zapsaná nervovými signály…
když jsem se probral
z rozrušení
byla dávno pryč...
tak jsem si poznamenal
příště si vybrat ji...
Přečteno 386x
Tipy 23
Poslední tipující: Janisko, Psavec, synanceia, Akrij8, Jiná, střelkyně1, Aťan, Avola, hanele m., Miriska, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)