*****
Hádala se…
*~*~*~*
Hádala se Zima s Jarem
kdo skončí? Kdo začíná?
Zima ta je rozmrzelá
a sníh nám padá do klína.
Jaro,to nějak poplakává
že už se chce ukázat
a tak prosí samo nebe
„Zimu“ by chtělo uvázat.
Jako pejska u boudičky?
Tam ať prý si štěká,
ledy už se rozpustily
plná je i řeka.
Jarní deště ty jsou lepší
než březnové sněžení
ale nebe ještě váhá
Zima ta má trvání…
~~~*~~*~~~
Tak už nechte hádání
Zima se Jaru ukloní.
=========
A JÁ CHCI UŽ JARÓÓÓ´..HALÓÓ!!! už jsem ho předevčírem málem cítila ve vzduchu..se už normálně těším na zahrádky a grilovačky,letnínoci,koupání..jo už jsem přeskočila teda nenápadně do léta ..ale co hezky jsi navnadila :-) Takže pápá zimo!
10.02.2013 13:46:03 | xoxoxo