Vteřiny věčnosti
Anotace: Minutová poezie..
Vteřiny věčnosti vydechnu nádech.
Zoufale čmárání rukama po zdech,
vteřiny věčnosti částice času,
pohybem zápěstí ostřila kosu,
vteřiny věčnosti dýcháme spolu,
tvé kosti, mé kosti kus světabolu
vteřiny věčnosti v minuty splývají,
a já jsem mimo, už dýchám jen potají,
vteřiny věčnosti, výdechy slábnou,
pro dech svůj nemám už potřebu žádnou,
z vteřiny věčnosti věčnost se stala,
vůbec to nebolí, a já se bála..
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: vkl, Miriska, majdik 2
Komentáře (4)
Komentujících (3)