Pravé peklo
Anotace: jedna z mých současných...
V plamenech shoří,
vše co máš rád.
Na rozkaz boží
si s tebou začnou v pekle hrát.
Slzy z kyselin se ztráci v moři
a oheň studí, když by měl hřát.
Chceš do nebe,
ale tvá duše v pekle je,
protože jsi bestie
a ztracený život vzít zpět nejde.
Kolem těla ostnatý drát
a všechny, co jsi měl rád,
teď mučí s tebou,
ale v podstatě tu nejsou.
Očistec byl život,
peklo je tvůj jediný ráj.
Buď s tím smířený.
A ty si ďáble klidně hraj.
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)