Anotace: tak toto prosím nepovažujte za moji tvorbu, psal to brácha a trval na tom, abych to publikoval, obdivujte jeho slovesnost - užívá absolutního rýmu - příklad Naše staré hodiny, bijí čtyři hodiny.
at rymuje jak chce treba radeji nech nerymuje...ale at tam vlozi i pointu ju? :)
16.01.2007 22:08:00 | Seyo