Sněhové origami
silnicoueto a kage gá
mocní močí na střechy chudých
ó japonsko se stává středem vesmíru
už
jsme
tam
cesta vede kolem
pole a lesů a ty lesy tančí pod oblaky
svůj tanec smrti
já chci taky!
sněhové bouře prý zaplavily přímořské státy!
kolik ještě koulovaných než skutečně pochopíme
že bez peněz nám bude zima
protože žijeme pro cizí
dokumenty a papírování v kancelářích
po nocích a ve světě lamp a sešívaček
neexistují cesty vedoucí k úspěchu
na čáře bez startu a bez cíle
řekni si za stolem:
"jsem bohatý
tím že nic nevlastním"
nemůžeš
japonsko
už jsme tady
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, lucie.Tee, Miriska
Komentáře (3)
Komentujících (2)