Babičce
Anotace: Prostě babičce... pozdrav tam nahoru...
Andělská křídla na nebi září,
hedvábným dotykem hladí mě v tváři.
Andělské trubky tam v mracích znějí,
jako když dítka ve sboru pějí.
Andělská košilka v oblacích vlaje,
k tomu jim Ježíšek na loutnu hraje.
A Anděl Páně dívá se z nebe,
já v jeho očích spatřuji Tebe...
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1
Komentáře (3)
Komentujících (3)