Samota.Není,co nás tíží.
Samota.Chrání toho,kdo v ní je
Samota.Pro mnohé okno s mříží
Samota.Je v ní rád,kdo miluje.
Je to stav,kdy každý sní
Chlapec,jenž nevidí svou milou
V samotě přečká těch krušných pár dní
Však láska se navrátí,s plnou silou
Autista v samotě svůj život žije
Člověk zlý,zákeřný,tamtéž ostává
I každý,kdo krutě z jiných tyje
Nešťastný též nikdy v davy nevstává
Každý,kdo ztratí,samotu hledá
Samota poeta i výtvarník bývá
myšlenkám oddychu nikdy nedá
V samotě poznáme,co se v nás skrývá
Uteč včas v samotu,kdož trápení máš
Ukryj tu bolest i vášeň svou
Projdi se místy,jež velmi dobře znáš
V samotě potlačíš každou chvíli zlou
Pro mnohé samota neštěstím bývá
Tomu však nevěřím,falešní hráči
Tisíce nápadů v duších odkrývá
Samotu miluji a to mi stačí