Anotace: ...
Rozlili jsme po podlaze
víno nebo krev.
Usmíváš se, lásko, blaze,
neteče z tvých cév.
Trny v duši, hrana zvoní
a úzko mi je
z lásky, cos mi říkal o ní,
že mě zabije.
velmi pekna basen!... mam z ni skoro husi kuzi
12.02.2013 15:11:30 | janewe
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?