jak těžko je mi
slzy kanou
při vzpomínce na rodný kraj
v srdci vytesanou
zlatá pole modré nebe
za mezí jabloňový sad
zpěv ptáků ve větvoví
jenž stále mám tak rád
dětské sny plné barev
pod duchnou z prachového peří
vůně heřmánku
maminčino pohlazení