Cestička v háji
Klikatě se mezi stromy line
Cestička v háji
Jsou ostatní cesty jiné?
Tu kořen,větev,mech
Vítr zde ševelí,ticho bere dech
Cestička v háji
V přítmí,pod korunami stromů
Cestička v háji
Je má zkratka domů
Tisíckrát tudy šel
Tisíckrát naslouchal
Pokaždé našel jsem
Ten háj,co vždy jsem znal
Cestička v háji
Vede mé kroky
Cestičku v háji
Miluji roky
Až tuto cestičku zavane čas
Mé nohy prošlapou svou stopu zas
Cestička v háji
Po ní se procházím
V cestičce v háji
Sám sebe nacházím