Učím se archeologii
a hltám Remarqua
tak jak jsi chtěl..
Až dočtu jeho díla
a dostanu diplom
zavzpomínám..
Zas a znova
napíšu ti díky
a pak je spálím..
Protože ti to nemůžu říct
Ani to
jak moc mi chybíš..
V týhle době, kdy se lidi nestydí lhát a krást
však
proklatě se stydí brečet..
Život je jako cesta
beton a sem tam hezkej kamínek..
Tys byl můj diamant
jen
ačkoli to není možné
rozdrtils ho na tý cestě..