Sluníčko
Sluníčko se usmívá a kouká, jak pod ním všichni vášnivě souloží.
Na některých místech je to tak perverzní, že svůj pohled musí překrývat mraky.
Poslední dobou je u nás dost zataženo a říkám si, že když už všichni kolem mě, tak já chci teda taky.
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, kytiu, Jan Voralberg, milk-fed gimp
Komentáře (4)
Komentujících (4)