Učím se japonsky
Anotace: co neudělá babička z lásky?:)
Jen si tak přemítám
jestli to bylo svahilsky
strašně se směju a je to hrozně prima
náznaky slov i tvoje pantomima
miluju je, patří k tobě
a někdy znějí jako japonština
Společné chvíle, v každé roční době
jsou moje okamžiky štěstí
Kouzelně přibývají další slova
některým už je rozumět
tak hádám, kdy přibudou nová
..a já už budu umět japonsky
Jen si tak přemítám
a mám tě pořád před očima
denně mi s tebou zlátne svět
Přečteno 605x
Tipy 15
Poslední tipující: Avola, Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, tato22, Cecilka, kudlankaW, Elisa K., Psavec, Petbab, Miriska, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)