Anotace: Takový osobní názor...snad by se to lépe hodilo do jiné sekce, ale tak trochu cítím, že by to tam mohlo působit provokativně a já konflikty vyvolávám nerada...Ale za tímhle si stojím...
"Na mršinách měsíců
vystaví chrámy ze zlata
a ze zbylých tisíců
nadělá hloupá kůzlata."
Jestli patříme mezi ně.. pak nejspíš rozumím
a souhlasím...ST
14.02.2013 19:03:55 | Sima
kůzlat jsou tisíce, dnes už je to ale přece jen snazší, aby kůzle otevřelo oči a prohlédlo, když vážně chce...
15.02.2013 01:44:00 | DArchangel