Beznaděj ....
Anotace: ... ta dovede potrápit.... / Všechno ale má své meze, .. a řešení .., ... obvzlášť když jsou na to dva.
.
Přisaju se na vychladlé rty noci
… a sklenici laciného vína vypiju na ex
u okna si počkám na rychlou
….. ….od tebe
a sny včerejší spláchnu
… do věčného loviště neonových bakterií
ráno si pak půjčím masku smíchu
… od ucha k uchu
… … a prodám poslední akcie továrny .. … Naděje …
*
autor © MončaElča
--------------------------------------------------------
Cítím bolesti tvé křik, … a sám
svou tvář smutkem drásám.
Sbírám smaragdy z očí tvých,
a polibky je látám.
Nevidíš a neslyšíš, jen cítíš bolest dýk
v těle sevřeném beznadějí.
Marně dnes volá srdce vzlyk,
proč neslyšíš slova o naději..? ..
Jsme spolu, ... nejdeme přec' každý sám,
já cítím jak se v dálce tvoje oči smějí,
... spojme se spolu proti temnotám,
v jednotě, víře … a naději …
*
Komentáře (6)
Komentujících (6)