Uralská
Mal podvojnú stopu
paralel v rovine
kameň(?) z nebies stropu
skok na trampolíne
neskončil nad Zemou
veriť je namieste
podľa mňa štrk témou
dňa - dvakrát je scestie
dematerializát
vidno vierohodne
môže si oblízať
hornú peru zvodne
isť s Ňou kade-tade
dvakrát nerozmýšľam
ani v tom prípade
keď by sa hať zišla
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiná, Akrij8, WhiteSkull, Miriska, Avola, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)