Kreslila jsem tvůj obrázek
měkkou tuží
na tvrdou čtvrtku
vystihovala kontury tvého obličeje
hladila jsem tvou fotku
a vzpomínala na jemnost kůže
co se mi pod rukama
změnila v kůži narkomana
Vzpomínala na všechna ta slova
co se rozplynula v mlze jako pára
tak vezmi kytaru, pohlaď struny
a zahraj zase jako dřív
kdy každý ráno bylo plné jako poslední
zapal zase plamínek v hnědých očích
ještě máš čas do půlnoci