Slečně Poezii
Čas jsou peníze
A bez tebe
Byla bych milionář
-chudý na duchu-
Jsi nůž
Jdeš pod kůži
A zraňuješ
-když mě zbavuješ citové rakoviny-
Přinášíš úlevu
I slzy
A já někdy nevím
Jestli tě nenávidět
Nebo milovat
Rozvíjíš moje psychoprázdno...
Přečteno 409x
Tipy 9
Poslední tipující: ElaJah, Sýkorka07, Madanik, Robin Marnolli, lucie.Tee
Komentáře (4)
Komentujících (3)