Vůbec nic se neděje
Když nám schází naděje
Jak je naším zvykem
Život začnem vzlykem
Když Tě někdo trápí,braň se
Po svém
Smích a humor vyhrá válku
S oslem
Když krutý je a zlostný
Vždyť to víš
Láskyplným slovem a úsměvem jej
Odzbrojíš
Jen úsměv na rtech zdobí každou
Dívčí tvář
Svatá můžeš být,ač nemáš
Svatozář
Touto radou řiď se,prosím,
Každý den
Pak se život kolem změní
V krásný sen
Pro všechna smutná děvčata.