Levandule...děkuju za komentáře u obrázků, tak nějak mě moc potěšily... asi tak, jako když prostě zavoní kytičky, to Ty umíš:)
mimochodem, víš, že jsi teprv druhá, kdo si všiml, že chybí oči? toho si cením...
18.01.2007 19:45:00 | Trdlo
Je to dlouhá soutěska, kde se voda vaří v obrovských kotlích peřejí budoucnosti... A nikdo z nás dnes neví, jak vypadá řeka za nimi. Je tam klidná voda? Nebo vodopád? Nebo snad už moře...? A co ta naše kocábka? Vydrží ten nápor? Pevně se drž vesla, spolu to zvládneme...
18.01.2007 08:57:00 | G.P.