Stejná
Anotace: jsem už nevlčím, vše bylo zapomenuto, vše jhe tak jak má být, jen možná se trošku pokouším potichoučku výt...
Jsem vlastně tak nějak pořád stejná,
stejně malý byt,
v něm však nesedí už dáma,
jen ta co jí chtěla být.
Jsem vlastně pořád stejná,
v sobě divoká,
za humna vyběh vlk..
Jsem stejná v tomto čase,
lásku, která našla se mám,
jen občas zasteskne se..
Vlk už nepřichází...
ted za přítele
orla mám.
A tiše něco schází..
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Joe Vai, enigman, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)