Pamatuješ, jak ses ptal
se zlomyslnou jiskrou v očích
"Bolí tě to?!"
Člověče blázníš?
Zlomils mi duši..
Každá rána
a pak ta trapná omluva
Pro Boha!
Provrtej mi hlavou kulku
bude líp..
Teď jen děkuju
už jsi pryč..
a jizvy
ty na těle
ty taky blednou
jako srdceryvný příběhy co zbyly
a zpuchřelý vzpomínky
na špinavou hru
co jsem s tebou na rok rozehrála..
Ale..
nedobrovolně?
JO, baby, vrhej se dál do všeho s plným nasazením
SLUŠÍ to to bejt na pokraji
Marty
24.02.2013 18:32:41 | kudlankaW
Since when im rejected "pip pip pip"
21.02.2013 01:21:48 | Lagedama
nedobrovolne?!
21.02.2013 00:41:23 | Šošon
hmmm v něčem mi to připomíná mě samotnou, a přesto je to jiné....tohle mě baví velké st
20.02.2013 23:59:31 | whiolet