Mluvící ryba,
Hárající páv
Rohy v kružnici
čínsky mluvící Sláv
Pochybná pravda
Opičí láska
Bíle zobrazená noc
Vyhlazená vráska
Vodit se za ruku se zmijí
Strkat do plynového kotle koks
Věřit v Tvoji věrnost
To je paradox.
Paradoxy... no jo, jenže... stejně se s nimi setkáváme každý den, no ne?
25.02.2013 20:09:25 | Matsuyama Tatsuko-chan
tak tohle se mě líbí :-)
21.02.2013 17:42:35 | xoxoxo