Anotace: ano!
Díky za každé všední ráno
i nevšední večery
Budeme tiše sedávat za okny
svěřovat si tajemství
nebudeme se trápit
minulostí
já
budu starostlivá maminka
a budu číst Broučky
dětem před spaním
ty
budeš neúnavný hráč
a přísný
ale vlídný
táta
seženeš štěně
a pak
schováme si svoje všední štěstí
zestárneme
a
umřeme
/šťastní/
Někomu to bude vadit, ale pro mne příjemně rozházené, a obsah se mi také líbí:-)
RM.
21.03.2013 21:35:30 | Robin Marnolli