Anotace: You hold my hand when I tremble with fear...
Našla si ke mně cestu
Kdysi před třemi dny
Dvě těla
Jedna mysl
Slíbila si odloučení
Prosila mne o můj sluch
Nemusela prosit
Žádala mne o můj zrak
Rád jsem jej dal všanc
O dotek nepožádala
Dotek se náhle stal
Dotekem křičela
Křičela všechna svá jména
Aniž se přiblížila jejich podstatě
Křičela v pohlazení
Křičela v objetí
Ale nejhlasitěji křičela v políbení
O význam bezhlasých slov
Se lze jen dohadovat
Jediné co vím
Je to
Že od té chvíle
Se nebojím se bát
Je to zvláštní, je to o obyčejné chvíli, která je neobyčejně popsaná i bez zvláštních přirovnání, pro mě tedy jiné :D st
22.02.2013 22:20:05 | whiolet