Víly Luční květy a Letmé doteky a Plyšoví medvídci
Živí se tím, že
si strká do zadku vybrátor
a byla to první holka
co jsem políbil
Vídáme se jednou
za deset let
a vždy se po kavárnách
taháme o placení
Ve dvanácti mě učila
pískat na prsty
a z vděčnosti mi posílá
nahý fotky
Má milionový dluhy
za manžela
a mezi tím
co na chatu odpovídá
klientům z Ameriky
píše mi o tom jak se maj děti
Někdy volá jen tak
bez důvodu
Někdy do telefonu
pláče
.
Přečteno 652x
Tipy 13
Poslední tipující: Kaitlynn, maliska, Severka, Jan Voralberg, Rádoby zoufalá, prostějanek, chci_uverit, Sarah, poeta
Komentáře (3)
Komentujících (3)