Jsem Bakchus!
Vládce všech orgií
Ať nechodí ti,jež nepijí
Mám dost vlastních legií
Jsem Bakchus
Pro radost tanec víl a klaunů
Leckterá obětí smyslných faunů
Satyr na panovu flétnu píská
Co si kdo urve,získá
Jsem Bakchus
Najíš se dosyta božské many
Užiješ blízkosti děvky i panny
Bez obav,co bude zítra s námi
Vysílám posly na všechny strany
Jsem Bakchus
Temný mrak můj háj nestíní
Můžeš mít Hydru i bohyni
Než se však v tebe zaklíní
Odměnu zvláštní si vymíní
Jsem Bakchus
Co víc může kdokoli chtít
Ve smilstvu,obžerství svůj život žít
Každý sen na světě bez spánku snít
Jsem Bakchus...vlastně...
Chtěl bych jím být