Anotace: na bílo
Včera vešer sněžilo
počásí nás trapilo
ráno jak by smet
není proč zavidět
ač nejsem starý kmet
záda bolí k nevíře
přečet jsem si na papíře
že je to letos naposled
a když ne tak vědátorům
co věří mrakům
pošlu pohled
nebudu jim zavidět
někdy je lepší nevědět
včera večer sněžilo
na bílo
jak tak koukám
zas to
Roztálo.....