vůně šeříku
pamatuješ si naše sliby?
že prej nikdy nedospějem,
že to nebude mít chyby
pamatuješ jak jsme spolu lehávali?
něžně a zbytečně si přitom do očí lhali
nikdy jsem ti nezapomněla,
že si mi přinesl šeřík
pamatuješ, lásko?
já jsem se smála a tys mě líbal
smíval si mi slzy
pamatuješ lásko?
moc mě to mrzí...
Přečteno 425x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)