S příchutí cukrové vaty
Ve zpětným zrcátku
Prsty si jezdíš pozpátku a doprostřed
Vzduch voní vanilkový kouřem
Květy tulipánů za uchem
Roztrhaná svoboda po srdcem
Návykovost černých perel
V mlýnku osudu
Neděláš ostudu
Topíš se
V ráji ležatých osmiček
Tančí si na jehlách
Barevný fotografie na stěnách
Za úsměvem pohledy
Klíč vnitřní proměny
S příchutí cukrové vaty
Syrovost jemnosti
Naděje v blízkosti
Zastaví čas..
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, Avola, poeta, Robin Marnolli, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)