Hra o sílu
Moje síla bývá líná,
o jinou podobu dnes žadonila.
Nehodlá prý dál v rohu stát,
moji duši smím s ní neprohrát.
Sílu mi sílo dej!
Troufnu si posté s tebou hrát,
poslední přání měj.
Chci uvěřit ve tvou podobu,
vzít si tě s sebou do hrobu.
Nechat tě ve mně jen tak proudit,
Až duše opět začne bloudit.
Sílu mi sílo dej!
Troufnu si posté s tebou hrát,
poslední přání měj.
Komentáře (1)
Komentujících (1)