boxing day...
Anotace: říkají mi padavka drát…ale vášeň mě strhává nesčetněkrát...
vyšla z učebny
vysoká a štíhlá
bílé čelo nařasené
oči lasaně
k vidění na ní nebylo nic zvláštního
ale k přemýšlení hodně...
nahnula se přes židli
kousla mě do ucha
a ubalila jednu na solar
šel jsem k zemi jako nemluvně...
později u oběda
jsem k ní přistoupil zezadu
rozmarně jí vjel prsty do vlasů
a ona mě na oplátku
nabrala do sanice
šel jsem k zemi
hned po tácu s nádobím
plným krmě...
když jsem se probral
a posadili jsme se
naproti sobě
kopla mě do nohy
zlomila kotník
a vzápětí ještě navála
jednu přes oko
takže jsem padl jako těžítko...
po probuzení z bezvědomí
ještě lehce sjetý
jako skokanský můstek
stála nade mnou
a nevinně utrousila
myslela jsem
že jsi tygří předložka
a chtěla jsem tě vyčistit padavko...
udělej mi to ještě jednou
vyklouzlo ze mě
a tak mě vzala
levičkou po bradě...
hodlám s ní žít
Arousál prostě ví
jak uzemnit přímo
bleskosvůdně...
Přečteno 430x
Tipy 19
Poslední tipující: Jiná, Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Elisa K., zaba.zuzla, Joe Vai, střelkyně1, Avola, Miriska, poeta, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)