Jako král
Anotace: Ze života zvířat. Nebo jen prostě ze života...
Lev to nemá vůbec snadné
Aby nepošel hlady, kořist dohnat a lapit denně zkusí
I o svou choť, o královnu se porvat musí
Nemá sluhy, nemá šaška, jenž by mu pro potěchu hrál
Nikdy nemá nic jisté, přestože je král.
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Kyška
Komentáře (2)
Komentujících (2)