Není sladký
ba i nikdy nebyl
je to podobné této zimě
blátu
které mi cáká na botu
a
je mi to už jedno, protože se to podobá dítěti, které se večer vzbudí a ty nevíš .. proč pořád brečí. Je to bezmoc a jen doufáš, že to třeba zítra přejde. A láska... jestli teda někdy byla, tak je úplně stejná, jako ty probděné noci.
26.02.2013 22:07:11 | Najlin