Kam běžíš a pospícháš,
jaká pnutí zažíváš?
Snad ženské srdce dobýváš?!
Utíkáš
a nevíš kam
pádíš a dávíš
a pádíš
Kam se tvoje srdce žene?
Snad k
milované ženě?
A jak poznáš, že srdce její
není černé
a červi v něm tlejí?
Však nepoznáš,
nebuď bláhový,
a zapomeň na dohody,
jen jediná věc zůstává,
a to tvá odvaha