Anotace: ..
Tvé povzdechnutí tuze smutné.. ašak někdy z příma nutné! Na mé ruce jizev pár.. to pro mrtvé - a my PÁR...bolí to a víc o...víc říci. Snad jen zapal vonou svíci, že prostoupí tě potěšení...
27.02.2013 23:17:34 | Jahudkka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?