Chci
Prostorové vidění
Estetické cítění
Mladické pobláznění
A výplaty zvýšení...chci mít
Ten,co vylezl na horu
Vyznavač pevného názoru
Člen parlamentního výboru
Zpěvák rockového souboru...chci být
Že mám mladou milenku
Kus lesa a hájenku
Stáčírnu na pálenku
Chatu někde ve Křenku...chci snít
Denně chodit do práce
Opatrně utrácet
Rýpat se na zahrádce
A s manželkou hádat se...tak musím žít
Abych měl klid
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Akrij8, georgin
Komentáře (2)
Komentujících (2)