Devět nočních obloh
Anotace: /jak je to krásné být sama a přece s ní/
spolu
a přece devět nočních obloh vzdálení
ty s tou melodií ticha
co z pod tvých žeber zní
ta malá krásná melodie
ta kterou hladíš než večer jdeš spát
/jak je to krásné být sama a přece s ní/
la
la
la
la
pomalu sílí a objímá tě
slyšíš ji
a ona jako by říkala
"stanu se symfonii a z tvého těla
udělám si chrám"
ach jen přijdi blíž!
já čekám
čekám a nedýchám
není křehčích křídel
a já chci se jich chytit
tak jak stébel se chytávám
/jak je to krásné být sama a přece s ní/
buď vítán
jen přijď
a houslovým klíčem odemkni
co v partiturách bylo psáno
Přečteno 430x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, josuatree, poeta, Joe Vai, Miriska
Komentáře (1)
Komentujících (1)