Rozloučení
Anotace: Automatický text
Obláček prachu zvedá se venku,
čekáš snad na milenku?
Psal jsi jí, to nepopřeš,
že vznikl cit – nezapřeš.
Každý pohled čtu v očích tvých,
chci tě, říkáš, když otvíráš ústa,
však najednou pusto, prázdno, místo toho místa.
Bolest, zmatek, v srdci žal,
co jen si to namlouvám.
Vše přejde a zmizí v zapomnění,
není však lehké probouzení.
Myšlenky letí a dál se kutálí,
k tobě však ne – letí tam, kdesi do dáli.
…zkus natáhnout ruku a chytit tu mou,
ať alespoň vím, že mám zapomenout…
Komentáře (0)