Anotace: bolavá
Rána ve vteřině
ticho se hledá
jen na hladině
proměnu které
jsou bez vteřiny
bez kouska studu
tělo si říká
procitne
nechladne....
koho jen vyhledá
samota bez nadějí
která se nahle zvedá
je bledá
bolavá....
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?