Snění
Anotace: Automatický text
Modré hořce,
dálky nebes,
modré nebe,
kousek tebe.
Modré hořce,
ty však chutnáš sladce,
modré z nebe,
jen kousek od tebe.
Modré hořce,
ach, je mi tak těžce,
modré z nebe,
nač, když nemohu mít tebe.
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Wor
Komentáře (1)
Komentujících (1)