reparát, zpověď, samá odhodlání
to kus vůle chce
no, snad tady
nepotkám Tě ani
a zítra na blogu ...
promiň
já jinak nemohu
18.01.2007 01:42:00 | ni.va
Od osudu chceš reparát?
A znalosti mít dnešní?
Pak třeba s troškou kouzlení
se nakloní ti vesmír...
Však pozor si dej na chyby,
ať znova nemáš stejné,
ať neslouží ti reparát
jen ke kopii věrné...
:o)
17.01.2007 15:23:00 | Cecilka