Anotace: ...
Změna se nezmění
zůstává pořád stejná
taky proto se občas
cítíš jinak
stejně
nebo vůbec ne
nebo jako neodbytná chuť na chlast na sex
a v povrch rozedraný ruce atopika
říkám
_nenechat se připravit
o všechnu bolest
její podoby
liší se jen v tom
že nepoznáme rozdíl_
taky proto
se občas promnou
ty tvý oči alergika
a
změní barvu
Atopika neznám (prý nějaká nemoc:(, je na mne moc moderní (ale nechci se čertit, to je hnus:) i tak se mi líbí:)
03.03.2013 17:19:43 | Lilien
v pohodě..si prostě klasik..
03.03.2013 20:53:37 | chci_uverit
To jo a zdravotně nevzdělaná;)
03.03.2013 21:06:32 | Lilien
neznáš atopickou dermatitidu? prach obyčejný exém..
03.03.2013 20:40:58 | chci_uverit
Tomu říkám výražka a nadále budu staromódně lidově srozumitelně:)
03.03.2013 20:42:18 | Lilien