Anotace: Pravda?
hodně jednoduché rýmy...den-sen, tebe-sebe...jde vidět že je to prvotina...více čti, přemýšlej...jazyk se časem upraví...
29.01.2014 13:42:03 | Bonavera Magnii
není to zase až tak marné
29.01.2014 13:34:25 | CoT
báseň potřebuje upravit rytmus, aby zněla.
05.04.2013 20:52:12 | Robin Marnolli
A co je vlastně pravda? Není to dvojnásob lží?
14.03.2013 08:06:19 | Dane
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?