nikdo to netipne? to nechápu..já tedy taky ne, jelikož jí nerozumím, ale zní mi kvalitně, a já jsem zvláštní druh, tak se dokážu pochopit, že netipnu, i když bych tipnul asi. co je to s lidma?
no, máš to dobrý, ale neproniknul jsem..to asi není ani záměr vzhledem k anotaci:-)
RM.
04.03.2013 21:25:54 | Robin Marnolli
Díky za přízeň ROBINE.
pro mě je to signál, začít psát srozumitelně pro širší masu :)
ale v zásadě je to z pohledu děvčetě o probuzení do prázdného pokoje a nějakých stínech na zdi a pár okamžicích z dění za oknem...
05.03.2013 10:04:04 | poeta