Ostrov Victoria
K ostrovu Victoria pojďme
na východ, blíže je k slunci
Ledový oceán potmě
lze projít na lyžích kluzcí
potácet budem se, kácet
v nárazovém větru náhle
není kam zpátky se vracet
kupředu vrávorat takhle
musíme, vítězství naše
společně užít si troufnem
nakonec jak ve snu plaše
v ledovém loži neskrovném
splynem pod závějí sněhu
v doteků časové lupě
děj zpomalen pro dvou něhu
pohřben byl v ledu.. vše v kupě
Komentáře (1)
Komentujících (1)