Tma si tančí ulicí
lampy jí zpívají
melodii tklivou
možná milou
Kdo že prošel silnicí
když hvězdy večer zívají
Koho přemůže svou silou?
Tma je kráska svůdná
tančí tiše
a nikoho nenudí
Přesto máme z ní
motýly v břiše
Co když Tě tajně probudí?
Ani si nevšimneš
chvíle kdy přichází
Jen oči přimhouříš
už kolem Tebe obchází
Po špičkách
tančí tu Tma
Copak jí pošeptáš?
Prošla kol okna
prošla kol dveří
Kdo nikdy ji neobjal, nepoznal..
Neuvěří
Ouplný balzámek na duši (zvláště po jiných děsivých pokusech na literu:)
10.03.2013 18:40:38 | Lilien
Příjemně tajemná. Motýli v břiše:-)
Někdy se tmy bojím...jindy ji vyhledávám. Někdy mám dokonce pocit, že svět vidím jasněji za tmy.
10.03.2013 18:33:10 | Draconian
Souhlasím,
někdy je strašidelná
možná až děsivá
někdy je nádherná
krásná a spanilá :)
10.03.2013 18:37:50 | Lioness
Vskutku nenápadná a přesto moc krásná :)
06.03.2013 00:04:08 | Nigol